10 moduri de abordare a geloziei intr-o relatie

Depasirea geloziei incepe cu abordarea convingerilor tale – despre tine, despre felul in care altii te vad si despre ce poti si ar trebui sa te astepti de la o relatie de dragoste.

1. Asuma- ti responsabilitatea pentru gandurile tale

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa recunosti ca nimeni altul decat tine e responsabil pentru gandurile pe care alegi sa te concentrezi.

Gandurile vor veni si pleaca, dar tu esti cel care acorda o atentie mai mare unora decat altora.

Nu ajuta sa dati vina pe ceilalti spunand lucruri precum: „Ei bine, daca nu ai fi actionat atat de pritenos fata de acel flirt, nu as avea nici un motiv sa ma simt nesigur”, sau „Daca nu te ai imbraca asa, nu as avea niciun motiv pentru care sa ma simt dat la o parte de fiecare data cand un tip vine sa spuna: „Buna ziua”. ”

Tu esti cel care ia cuvintele si actiunile altcuiva si le da un sens care te pune in modul de protectie.

Chiar daca puteti sa va indreptati spre experientele trecute care v-au facut sa va simtiti gelos si nesigur in relatia voastra, nu trebuie sa va simtiti asa pentru tot restul vietii.

Incepeti aici si sa va asumati responsabilitatea pentru propriile dvs. ganduri – la ce alegeti sa va concentrati, cum alegeti sa le interpretati si cum alegeti sa reactionati.

Adaugat in: Personal

Comentariile sunt inchise.